Audison Prima APX 690

Audison Prima APX 690 Hieronder vindt u de specificaties van deze 6 x 9 Inch Coaxiaal speakers van Audison Prima. Wij hebben een grote collectie Coaxiaal speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 6 x 9 Inch Coaxiaal speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Audison Prima, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Ideale constructie van de tweeter in het centrum van de conus. Hierdoor is er geen verschuiving van de tijden van de verschillende frequenties. Hierdoor klinkt de coaxiaal speaker heel neutraal en zuiver. De 3-weg coaxiale speaker set heeft een frequentiebereik van 40 Hz - 23 kHz. Extra gegevens:

 • Merk: Audison Prima
 • Verzendkosten: 0.00
 • Levertijd: 2-5 werkdagen

€ 159.01

Verder...

Autospeakers Coaxiaal
Product
 

Audison Prima APX 570

Audison Prima APX 570 Hieronder vindt u de specificaties van deze 5 x 7 Inch Coaxiaal speakers van Audison Prima. Wij hebben een grote collectie Coaxiaal speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 5 x 7 Inch Coaxiaal speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Audison Prima, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Ideale constructie van de tweeter in het centrum van de conus. Hierdoor is er geen verschuiving van de tijden van de verschillende frequenties. Hierdoor klinkt de coaxiaal speaker heel neutraal en zuiver. De 2-weg coaxiale speaker set heeft een frequentiebereik van 60 Hz - 23 kHz. Extra gegevens:

 • Merk: Audison Prima
 • Verzendkosten: 0.00
 • Levertijd: 1 werkdag

€ 129.00

Verder...

Autospeakers Coaxiaal
Product
 

Audison Prima APX 6.5

Audison Prima APX 6.5 Hieronder vindt u de specificaties van deze 16.5cm Coaxiaal speakers van Audison Prima. Wij hebben een grote collectie 16.5cm speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 16.5cm Coaxiaal speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Audison Prima, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Ideale constructie van de tweeter in het centrum van de conus. Hierdoor is er geen verschuiving van de tijden van de verschillende frequenties. Hierdoor klinkt de coaxiaal speaker heel neutraal en zuiver. De 2-weg coaxiale speaker set heeft een frequentiebereik van 60 Hz - 23 kHz. Extra gegevens:

 • Merk: Audison Prima
 • Verzendkosten: 4.95
 • Levertijd: 1 werkdag

€ 119.00

Verder...

Autospeakers Coaxiaal
Product
 

Audison Prima APX 5

Audison Prima APX 5 Ideale constructie van de tweeter in het centrum van de conus. Hierdoor is er geen verschuiving van de tijden van de verschillende frequenties. Hierdoor klinkt de coaxiaal speaker heel neutraal en zuiver. De 2-weg speaker set heeft een frequentiebereik van 70 Hz - 23 kHz. Eigenschappen: Magneet: FerrietKoepel: Waterafstotend geperst papier
Extra gegevens:

 • Merk: Audison Prima
 • Verzendkosten: 4.95
 • Levertijd: 1 werkdag

€ 109.00

Verder...

Autospeakers Coaxiaal
Product
 

Audison Prima APX 4

Audison Prima APX 4 Hieronder vindt u de specificaties van deze 10cm Coaxiaal speakers van Audison Prima. Wij hebben een grote collectie Coaxiaal speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 10cm Coaxiaal speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Audison Prima, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Ideale constructie van de tweeter in het centrum van de conus. Hierdoor is er geen verschuiving van de tijden van de verschillende frequenties. Hierdoor klinkt de coaxiaal speaker heel neutraal en zuiver. De 2-weg speakerset heeft een frequentiebereik van 80 Hz - 23 kHz. Extra gegevens:

 • Merk: Audison Prima
 • Verzendkosten: 4.95
 • Levertijd: 1 werkdag

€ 99.00

Verder...

Autospeakers Coaxiaal
Product
 

Wie is online

We hebben 234 gasten online

Caraudioshop

Grootste Car Audio shop van de Benelux

Beschrijving
CarAudioShop.nl is de grootste car-audio winkel van de Benelux. CarAudioShop.nl biedt een groot assortiment aan audio producten voor auto's en andere voertuigen. CarAudioShop.nl verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Tevens biedt CarAudioShop.nl tal van integratieproducten. Denk hierbij aan telefoonhouders, radio's en multimediasystemen, televisieschermen, achteruitrijcamera's, enzovoort.

Lees meer...
wij kopen autos

Webverkeer

6.png1.png0.png9.png0.png3.png
Vandaag491
Gisteren555
Deze Week3423
Deze Maand19099
Totaal610903

Bezoekers­informatie

 • Ip-adres 3.235.75.174
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is Online?

1
Online

zaterdag 30 mei 2020 14:21